Op zoek naar een moderne polyvalente zaal?

Vlakbij de luchthaven van Brussel-Nationaal bevindt zich het Huis van de Verkeersveiligheid, waar de diensten van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid gehuisvest zijn.

Daarnaast is het een huis waar organisaties en bedrijven welkom zijn om er hun vergadering, seminarie of receptie te organiseren. Er is een ruime vergaderzaal die met veel smaak werd ingericht en die uitgerust is met moderne apparatuur. Verder heerst er een gezellige sfeer, ideaal voor inspiratie en rust.

De bezoekers weten wel dat hun aanwezigheid moet stroken met de doelstelling van het BIVV, namelijk: streven naar nul verkeersdoden.

Lees meer

Technische specificaties

De vergaderzaal biedt plaats aan 140 personen waarvan 70 zitplaatsen en kan zowel gehuurd worden op weekdagen als tijdens het weekend. Het is een veelzijdige ruimte die modulair ontworpen is, zodat u er op verschillende manieren gebruik van kan maken

Er is ook audiovisueel materiaal beschikbaar. De opstelling van de zaal gebeurt in samenspraak. In samenwerking met externe leveranciers kan er catering voorzien worden.

Lees meer

Verhuur van de zaal

Wij bieden u een verfijnde en flexibele aanpak, geheel naar uw wensen.

We stellen onze zaal graag open voor vergaderingen, of bedrijfsseminaries en zelfs voor recepties, …

Het is een veelzijdige, moduleerbare ruimte zodat u er op verschillende manieren gebruik van kan maken. De zaal heeft een maximale capaciteit van 140 personen, waarvan 70 zitplaatsen, en is ook toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit.

Verder beschikt de ruimte over de nieuwste technologieën en een infrarood systeem voor geluidsoverdracht en apparatuur voor simultaanvertaling in twee talen.

Indien u dat wenst, kan er ook cateringservice voorzien worden.

Het Huis van de Verkeersveiligheid beschikt over een eigen parking voor uw gasten.

Lees meer